Onze werkwijze

Onze werkwijze om de beste odds voor jou te vinden

beste odds inside out:
wie zijn we en wat doen we precies?

In 2018 begint onze zoektocht naar de beste odds.  betoptimizr is toen opgericht door sportwedders – net als jij – en wiskundigen.

Wij kwamen al snel tot de conclusie dat bookmaker de odds van sportwedstrijden nogal laten afwijken naarmate de aftrap nadert. Bovendien levert de ene voetbalcompetitie veel betere odds op dan de andere.

Hoog tijd dus om alle data te verzamelen, te analyseren en te publiceren, zodat jij geen dief van je eigen portemonnee wordt. Kortom, betoptimizr heeft als doel dat jij jouw potentiële winst zo hoog mogelijk is!

Win bigger met de gratis betoptimizr beste odds-checker

Een keihard feit: Elk jaar gooien Nederlandse sportwedders miljoenen euro’s weg.

Gewoon door niet te wedden bij een Nederlandse online bookmaker met de beste odds op hun favoriete wedstrijden en voetbalcompetities.

betoptimizr biedt jou een onafhankelijk en gratis hulpmiddel waarmee jij jouw perfecte bookmaker kunt vinden die jou de hoogste uitbetaling geeft op basis van jouw favoriete type weddenschap in jouw favoriete competitie.

Win Bigger!

Onze reken-methode

Transparantie is ons kernprincipe.

Daarom vinden wij het vanzelfsprekend om onze methode voor het verzamelen, berekenen en analyseren van de beste odds, met jou te delen.  

Het “voeden” van de betoptimizr oddschecker is niet gemaakt voor de korte termijn, en het is ook geen eenmalige klus. Odds en uitbetalingspercentages van bookmakers veranderen regelmatig.

Onze betoptimizr wiskundigen houden alle veranderingen nauwkeurig in de gaten en grijpen direct in als er een verschil wordt waargenomen op een uitbetalingspercentage van een online bookmaker.

betoptimizr zorgt ervoor dat je altijd de meest actuele odds gebruikt worden voor jouw bookmakervergelijking.


START VERGELIJKEN BOOKMAKERS

Betrouwbare Nederlandse online bookmakers

Hoe bepaal je of een bookmaker betrouwbaar is? Hoe weet je dat je geld veilig is? Wordt je binnen een redelijke termijn betaald? Allemaal vragen die erg belangrijk zijn voor iedereen die weleens online een wedje maakt.

In Nederland zijn er momenteel een handvol legale bookmakers. Binnenkort zullen er nog meer bookmakers een Nederlandse vergunning bemachtigen. Sommige daarvan zijn bekende merken; anderen zijn nog onbekend qua naam en faam. Daarnaast zijn er ook nog bookmakers in Nederland actief die geen Nederlandse vergunning hebben. Hoe kan je het kaf van het koren scheiden?

Wie is een betrouwbare online bookmaker in Nederland?

betoptimizr kan niet voor alles en iedereen 100% betrouwbaarheid garanderen. Wat we wel kunnen doen is uitsluitend legale bookmakers opnemen in onze bookmakervergelijker. En dat doen we dus dan ook!

De 8 meest belangrijke criteria om je beste bookmaker te bepalen

Er komt heel wat op je af als je op zoek bent naar de beste online bookmaker.

Wat is voor jou het belangrijkst: de beste odds? De bonussen? De snelste manier van storten? Of is het aantal weddenschappen het belangrijkst?

De meeste websites over wedden en gokken hebben de neiging om jou advies te geven over – wat wij bij betoptimizr – zachte criteria noemen.

Dingen zoals betalingsmogelijkheden, hoe snel de klantenservice reageert en over de look and feel van een website. Maar voor ons telt maar 1 ding: welke bookmaker biedt jou de beste odds. 

Bij welke Nederlandse bookmakers krijg jij de beste waarde voor je ingezette euro?

betoptimizr betting gids: win bigger van A tot Z!

Welke verschillende soorten bets zijn er? Hoe verdient een bookmaker zijn geld? Waarom is het gemiddelde uitbetalingspercentage zo belangrijk? Wat is het verschil tussen pre-match en in-play betting?

Vragen waar je misschien het antwoord al op weet, maar misschien ook niet.

Hoe dan ook, betoptimizr verzamelde alle ins en outs die je moet weten over sportweddenschappen zodat je een nog betere speler wordt, en nog meer kunt winnen!START VERGELIJKEN BOOKMAKERS