Betting strategie

Betting
strategie

De betoptimizr scan laat je zien waar je de beste odds vindt op basis van jouw voorkeuren

Hoewel het vinden van de beste odds super belangrijk is voor elke speler, geloven we dat sommige andere elementen je een nog betere speler zullen maken.

Hierover lees je alles op deze pagina over betting strategie.

Win bigger!


START VERGELIJKEN

Gokken op voetbal:
5 gouden regels die je meer laten winnen!

Sportweddenschappen zijn voor de meeste mensen een spannend onderdeel van een sportevenement. 

Een weddenschap plaatsen terwijl je naar jouw favoriete sportteam kijkt, is iets waar miljoenen mensen over de hele wereld elke dag van genieten. Voor sommige spelers kan het plaatsen van een weddenschap echter leiden tot een probleem met het besteden van te veel tijd en/of geld. 

betoptimizr wil dat jij het plezier in sportweddenschappen blijft houden en wil daarom graag benadrukken hoe belangrijk het is om bewust te zijn van verantwoord spelen en/of een gokverslaving.


Lees verder

Het verschil in odds is veel groter dan je denkt!

“De odds van een voetbal wedstrijd zijn over het algemeen redelijk gelijk”.

Een uitspraak die volgens de meeste spelers juist is. Het verschil tussen 1,80 en 1,85 lijkt namelijk onbeduidend. 

betoptimizr laat je zien dat het (kleine) verschil in odds  behoorlijk groot is en, als je bij de juiste bookmaker speelt, dit je winst aanzienlijk kan verhogen. 

We zullen laten zien waarom we geloven dat het selecteren van de beste bookmaker financieel super belangrijk is voor elke speller van sportweddenschappen. Ook voor jou!


Lees verder

Vind de beste odds en win bigger!

Vraag een speler wat de odds zijn, en je krijgt waarschijnlijk wel het juiste antwoord. 

Maar vraag een speler wat de marge voor de bookmaker is achter diezelfde odds, en je zult waarschijnlijk helemaal geen antwoord krijgen. Het is duidelijk dat online bookmakers hun winstmarges niet bekendmaken aan de buitenwereld. 

Spelers negeren vaak het feit dat bookmakers er zijn om geld te verdienen. Wij willen graag laten zien dat het voor elke speler heel logisch en belangrijk is om hun bookmaker(s) zorgvuldig te selecteren.


Lees verder

Vind de beste bookmaker en win bigger!

We raden je aan de vergelijkingstool van betoptimizr te gebruiken om je beste bookmaker te vinden op basis van je  individuele voorkeuren.

Voordat we beginnen uit te leggen waarom betoptimizr de beste keuze is, zullen we kijken naar andere strategieën die u kunt kiezen om uw beste bookmaker te bepalen.


Lees verder

Betrouwbare Premier League bookmakers met uitstekende odds

Het vinden van een bookmaker voor de Premier League is niet moeilijk.

Maar het is een grotere uitdaging om betrouwbare Premier League bookmakers te vinden die uitstekende odds bieden. Wat maakt een bookmaker betrouwbaar? betoptimizr onderzoekt en houdt ook een oogje in het zeil voor de best beschikbare odds.


Lees verder

Betrouwbare Champions League bookmakers met uitstekende odds

Het vinden van een bookmaker voor de  Champions League hoeft niet moeilijk te zijn.

Maar het is een grotere uitdaging om een betrouwbare Champions League-bookmaker te vinden die behoorlijke odd biedt. Wat maakt een bookmaker betrouwbaar? betoptimizr onderzoekt en houdt ook een oogje in het zeil voor de best beschikbare odds.


Lees verder

Wie heeft betere odds? Premier League of Bundesliga?

Zijn de odds op de verschillende competities vergelijkbaar? Krijg je dezelfde waarde voor alle wedstrijden? Hoe verhouden de kansen van de Premier League en de Bundesliga zich tot die van andere competities?


Lees verder

Wie heeft betere odds? Premier League of La Liga?

Zijn de odds op de verschillende competities vergelijkbaar? Krijg je dezelfde waarde voor alle wedstrijden? Hoe verhouden de kansen van Premier League en La Liga zich tot andere comeptities?


Lees verder

Betrouwbare Superlig bookmakers met uitstekende odds

Het vinden van een bookmaker voor je SuperLig odds is niet moeilijk.

Maar het is een grotere uitdaging om betrouwbare SuperLig-bookmakers te vinden die uitstekende kansen bieden.

Wat maakt een bookmaker betrouwbaar? betoptimizr onderzoekt en houdt ook een oogje in het zeil voor de best beschikbare kansen.


Lees verderSTART VERGELIJKEN