best bookmaker

Bookmakers vergelijken

Bookmakers
vergelijken

Vergelijk bookmakers en win meer!

Het kiezen van de juiste bookmaker is van groot belang als je jouw winst wilt maximaliseren. Bookmakers vergelijken is hierbij een belangrijk element.

Maar je vraagt je misschien af: wie is mijn beste bookmaker? En, hoe vind ik mijn beste bookmaker? 

In de eerste plaats raden wij je aan onze gratis bookmakervergelijker te gebruiken om zo jouw beste bookmaker te vinden. De betoptimizr vergelijker gebruikt jouw individuele wedvoorkeuren om jouw beste bookmaker te berekenen. Op deze manier ben je er zeker van dat jij jouw beste bookmaker ontdekt.

Voordat we gaan uitleggen waarom betoptimizr de beste manier is, gaan we eerst in op andere strategieën die je kunt kiezen om bookmakers tevergelijken.

3 redenen waarom de keuze voor slechts één bookmaker niet de beste strategie is

1.

Bookmakers vergelijken: wedaanbieders geven verschillende uitkeringspercentages op verschillende voetbalcompetities

Je zult nooit de beste waarde krijgen voor al jouw weddenschappen bij één en dezelfde bookmaker. Voor de beste waarde, zul je jouw weddenschappen bij verschillende bookmakers moeten plaatsen. Sommige bookmakers bieden veel waarde op 1×2 weddenschappen voor de Premier League, maar bieden bijvoorbeeld tegelijkertijd waardeloze odds op Asian Handicap weddenschappen. De beste manier is om twee of meer bookmakers te gebruiken voor jouw bets.

2.

Jouw winsten zullen lager zijn

Als je niet altijd de beste beschikbare winkansen krijgt, zullen je winsten uiteindelijk ook aanzienlijk lager zijn. Deze uitspraak klinkt misschien als een open deur, maar wees ervan verzekerd dat zelfs het kleinste positieve verschil in odds onvermijdelijk zal leiden tot grotere winsten over een langere periode. Lees onze uitgebreide analyse over het vinden van de beste winkansen.

3.

Het gras is (altijd) groener bij de buren

Als je niet rondkijkt zul je nooit een betere gebruikerservaring tegenkomen, betere bonusaanbiedingen ontvangen, of zoals we hierboven al zeiden, betere odds krijgen! Dus verbreed je horizon en kijk rond! Onze betoptimizr vergelijkingstool rangschikt alle legale Nederlandse online bookmakers.

Bookmakers vergelijken:
3 strategieën

1. Kies 1 bookmaker voor al je bets

Deze strategie is de gemakkelijkste. 

Kies een bookmaker naar keuze en plaats al je weddenschappen bij deze bookmaker. 

Makkelijk, maar ook verreweg het minst winstgevend. 

2. Bookmakers vergelijken en kiezen op basis van een vergelijkings-site

Bookmakers vergelijken via een oddschecker is het meest populair onder de gevorderde spelers.

Het grote voordeel is dat je een overzicht krijgt van alle beschikbare odds, zodat je kunt wedden bij de online bookmaker die op dat moment de meeste waarde biedt.

Maar let op. Standaard oddscheckers beperken cruciale informatie die je nodig hebt om je winst te maximaliseren. Daarnaast worden vaak niet alle beschikbare bookmakers getoond.

betoptimizr valt weliswaar ook onder de noemer oddschecker, maar gaat veel verder dan alleen het tonen van de odds van een specifieke wedstrijd.

3. Gebruik betoptimizr om zeker te zijn dat jouw bets het meest opleveren

Met betoptimizr vind je jouw beste bookmakers op basis van jouw individuele voorkeur.

Zo krijg je een gespecificeerde rangschikking van alle legale Nederlandse bookmaker op basis van:

  • De voetbalcompetitie(s) waarop je wedt
  • Jouw favoriete type weddenschap(en)
  • Het moment waarop je jouw weddenschappen plaatst (d.w.z. twee dagen voor de wedstrijd, op wedstrijddag, of live)

Deze strategie is veel winstgevender dan de andere twee strategieën. Dat beloven we!


START VERGELIJKEN

3 reden waarom het gebruiken van een odds vergelijkingsite niet de beste strategie is

1. Odds comparison websites zijn niet flexibel

Odds checkers tonen alleen de (beste) kansen van een wedstrijd voor een specifieke weddenschap, voor een bepaald spel, op een specifiek tijdstip. Veranderingen van de weddenschap kun je niet.

betoptimizr ontdekte dat de quoteringen van individuele bookmakers in de loop van de tijd kunnen (of sterker nog zullen) veranderen. Een belangrijke vraag die betoptimizr voor je kan beantwoorden: wanneer zijn de odds bij een bepaalde bookmaker het grootst? Een veel belangrijkere troef dan de informatie die odds checkers je kan geven

2. Administratieve nachtmerrie

Met odds checkers moet je je bij verschillende online bookmakers registreren om het beste uit de aangeboden odds te halen. Je moet daarnaast regelmatig stortingen doen. En als je een enthousiaste speler bent, wil je misschien al je weddenschappen wel in de gaten houden. 

Het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen is tijdrovend. 

Met betoptimizr vind je eenvoudig de bookmaker die jouw het meeste gaat opleveren.

3. Bookmakers zonder licentie

Odds checkers vermelden vaak bookmakers zonder er rekening mee te houden of deze bookmakers, een vergunning hebben, op de zwarte lijst staan of zichzelf hebben teruggetrokken uit een bepaald rechtsgebied. Bijvoorbeeld uit Nederland. 

betoptimizr laat je alleen de Nederlandse bookmakers zien waar jij 100% legaal kunt spelen.

3 redenen waarom betoptimizer de beste strategie is

1. Je wint bigger

Betoptimizr garandeert de beste odds voor elke afzonderlijke weddenschap. Die odds zorgen voor de hoogst mogelijke winst op jouw weddenschappen.

2. betoptimizr is geen snapshot

betoptimizr laat je een onafhankelijke ranglijst van bookmakers zien op basis van hun algemene odds-instelling. Je weet direct welke bookmaker(s) je de meeste waarde bieden op bijvoorbeeld alle in-play Premier League-wedstrijden voor een 1X2-weddenschap.

Geen advies voor een bepaalde wedstrijd voor een bepaalde weddenschap. Nee, advies over welke bookmaker je altijd de beste waarde biedt voor jouw manier van spelen. Welke competitie dan ook.

3. Onafhankelijk van tijd

Je kunt betoptimizr 24/7 en 365 dagen per jaar gebruiken. We rangschikken bookmakers op basis van algemene prestaties en niet op basis van een bepaalde wedstrijd op een bepaald moment. 

Zo ben je altijd verzekerd van het beste advies voor al je weddenschappen.


START VERGELIJKING

Doe je eigen onderzoek met bookmakers vergelijken

Wanneer je zelf onderzoek wilt doen, kun je onze gratis betoptimizr tool gebruiken om in 20 seconden te ontdekken welke extra winst je kunt maken op je voetbalweddenschappen door over te stappen naar de online bookmaker met de hoogste uitbetaling voor jouw speelgedrag. Onze tool is gratis en 100% onafhankelijk.


START VERGELIJKING