Odds insights

Odds
insights

De beste bookmaker met de beste odds vinden is het belangrijkste onderdeel van wedden op sport

Niemand hoeft je te vertellen wie er gaat winnen. Dat bepaal je zelf. Maar de odds bepalen je winst. betoptimizr helpt je de beste bookmaker met de beste odds te vinden op basis van jouw spelgedrag.

De gratis en onafhankelijke tool van betoptimizr vertelt je welke bookmaker het beste bij je past.

Op deze pagina vind je interessante artikelen die waardevol algemeen inzicht geven in de geheimen achter de odds. Zo kan je makkelijke jouw beste bookmaker vinden. betoptimizr legt uit hoe bookmakers hun odds per competities instellen.

We analyseren alle verschillende soorten weddenschappen om er zeker van te zijn dat jij wedt met de hoogste marges. Maar ook vertellen we je wat het beste moment is om je weddenschap te plaatsen.

 

Ook de beste bookmaker hanteert verschillende marges voor verschillende competities

Als je kijkt naar de odds op de voetbalwedstrijden van vandaag leert dat, zonder een rekenmachine, de echte inzetmarge die onder de odds ligt, moeilijk te achterhalen is.

Uit analyse door betoptimizr blijkt dat online bookmakers (zeer) verschillende uitbetalingsratio’s bieden op de verschillende voetbalcompetities.

Hoe dit allemaal werkt, wordt uitgelegd in onze analyse.

Beste timing om je bet te plaatsen bij jouw beste bookmaker

We zullen je een geheimpje verklappen: online bookmakers variëren de odds in de loop van de tijd! 

Uitgebreide analyse door betoptimizr laat zien dat wedden op de wedstrijddag of 1 dag voor de wedstrijd je normaal gesproken de beste kansen geeft.

Als je je weddenschappen 4-5 dagen van tevoren plaatst, krijg je een aanzienlijk lagere waarde. In-play wedden of live wedden geeft je de slechtste waarde.

The timing van het plaatsen van je bet is dus cruciaal!


START VERGELIJKEN

Wedopties met met de meest aantrekkelijke odds

Elke dag heb je zoveel wedstrijden om uit te kiezen en wedopties.

betoptimizr heeft de markt uitgebreid geanalyseerd en bepaald welke wedopties de meest aantrekkelijke odds hebben.

Na analyse van miljoenen data punten hebben we geconcludeerd dat 1×2 weddenschappen en Aziatische handicapweddenschappen het meest aantrekkelijk zijn om te spelen. Jouw beste bookmaker geeft daarom hoge odds voor deze weddenschappen. 

Odds en uitbetalingen voor deze twee soorten weddenschappen zijn (in sommige gevallen veel) beter dan elk andere wedoptie.

Premier League wed tips

Jezelf een voordeeltje geven met je Premier League-sportweddenschappen is altijd een bonus!

Onze goktips zijn een beetje anders dan gebruikelijk. We verwijzen je niet naar de winnaar van een Premier League-wedstrijd op een specifieke datum.

Nee, onze Premier League-wedtips geven je over een lange periode de beste waarde.

Uit onze analyse blijkt namelijk dat bepaalde Premier League-weddenschappen veel meer waarde bieden dan andere.START VERGELIJKEN