Welke voetbal competitie heeft de beste odds: Premier League of Bundesliga?

Welke voetbalcompetitie heeft de beste odds: Premier League of Bundesliga?

Het aantal voetbalweddenschap mogelijkheden is enorm. Elke voetbalwedstrijd bevat meer dan 100 verschillende weddenschappen. En bookmakers bieden weddenschappen aan op een groot aantal verschillende voetbalcompetities. Maar zijn de odds op die verschillende competities hetzelfde? Krijg je dezelfde waarde voor alle wedstrijden? Tijd om erachter te komen! Wie heeft de beste odds: Premier League of Bundesliga?

Voor onze diepgaande analyse hebben we de kansen berekend van 65 grote bookmakers voor zowel Premier League- als Bundesliga-competities. In dit geval hebben we de pre-match odds geanalyseerd voor weddenschappen die op de wedstrijddag zijn ingezet.

Premier League odds analyse

Elke stip vertegenwoordigt een bookmaker. Het percentage aan de linkerkant toont het uitbetalingspercentage voor de bookmaker. Hoe hoger de stip, hoe beter de uitbetaling.

Bundesliga odds analyse

Elke stip vertegenwoordigt een bookmaker. Het percentage aan de linkerkant toont het uitbetalingspercentage voor de bookmaker. Hoe hoger de stip, hoe beter de uitbetaling.

Top 5 bookmakers voor Premier League

Al deze 5 bookmakers bieden Premier League odds met een uitbetalingspercentage tussen 97% en 98% aan.

Top 5 bookmakers voor Bundesliga

Al deze 5 bookmakers bieden Bundesliga odds met een uitbetalingspercentage tussen 97% en 98% aan.

Odds analyse: Premier League of Bundesliga?

Deze grafiek hierboven toont een mix van zowel de Premier League als de Bundesliga. Nogmaals, elke stip vertegenwoordigt een bookmaker. De blauwe stippen horen bij de Premier League en de rode stippen bij de Bundesliga. Het percentage aan de linkerkant toont het uitbetalingspercentage voor de bookmaker. Hoe hoger de stip, hoe beter de uitbetaling.

Ons oordeel

  • Beide competities hebben bookmakers die uitbetalingspercentages aanbieden tussen 97% en 98%
  • Er zijn meer bookmakers die uitstekende odds bieden voor Premier League dan voor Bundesliga.
  • Gemiddeld bieden bookmakers Premier League-odds tegen een 1% betere uitbetalingspercentage dan Bundesliga-odds.
  • Over het algemeen bieden beide competities een bovengemiddelde oddswaarde.

Premier League verslaat dus de Bundesliga, zij het met een kleine marge. De kansen voor Premier League-wedstrijden geven je meer waarde dan Bundesliga-wedstrijden. Maar let wel, dit schetst alleen het algemene beeld. Voor beide competities kun je bookmakers vinden met geweldige uitbetalingspercentages.

Als je geïnteresseerd bent in meer bookmaker battles, verwijzen wij u graag naar onderstaande analyse:

Premier League vs Bundesliga