Odds zijn belangrijk, altijd!

Wie wil er nu niet de hoogst beschikbare odds uitbetaald krijgen?

Je zou kunnen denken dat het verschil tussen een uitbetalingspercentage van 98% en 92% nauwelijks de moeite waard is om van bookmaker te wisselen. Welnu, het onderstaande voorbeeld zal je laten zien dat het zeker heel logisch is …

Het gemiddelde uitbetalingspercentage

Een gemiddeld uitbetalingspercentage van 92% betekent dat je gemiddeld € 92 (of een vergelijkbare valuta) krijgt voor elke € 100 die je inzet. Het verschil van € 8 is de winst die wordt ingehouden door de bookmaker, ook wel bekend als de inzetmarge. Hoe hoger de gemiddelde uitbetaling, hoe meer je wint!

[table id=441 /]

Als je € 100 per week inzet op enkelvoudige weddenschappen, krijg je € 6 meer uitbetaald bij de beste bookmaker. Op jaarbasis is het verschil € 312. Over een leven (40 jaar) bedraagt ​​het verschil meer dan € 12.000.

De besparingen zijn zelfs nog groter (3x-5x zo hoog) als je een enthousiaste speler met meerdere weddenschappen bent. In je leven kun je €50.000 of meer verdienen!

Dus, odds zijn zeker belangrijk voor jou. Of je nu een incidentele of professionele speler bent. Het is volkomen logisch om over te schakelen naar de bookmaker met de beste oddswaarde.