Vergroot je winst

Vergroot je winst

Verhoog je winst: het verschil in kansen is veel groter dan je denkt

“De odds van een bepaalde voetbalwedstrijd zijn vrij gelijkwaardig.” Een uitspraak die volgens de meeste sportgokkers juist is. Het verschil tussen 1,80 en 1,85 lijkt inderdaad onbeduidend. betoptimizr laat zien dat het (kleine) verschil in odds inderdaad significant is. Je verhoogt je winst als en wanneer je bij de juiste bookmaker inzet.

dag en nacht

Het verschil tussen bookmaker A met relatief slechte odds (laten we zeggen 92% uitbetaling) en bookmaker B met betere odds (97% gemiddelde uitbetaling) is als dag en nacht. In de onderstaande voorbeelden laten we zien waarom we geloven dat het selecteren van de beste online bookmaker financieel essentieel is voor alle sportgokkers. Voor de serieuze gokkers en de spelers die graag  meervoudige weddenschappen spelen, is het kiezen van de beste bookmaker cruciaal.

Gemiddeld uitbetalingspercentage en inzetmarge

Een gemiddeld uitbetalingspercentage van bijvoorbeeld 97% houdt in dat je 97 euro (of equivalent) uitbetaald krijgt voor elke 100 euro die je inzet. Dit uitbetalingspercentage is gebaseerd op gemiddelden en over een lange periode. Het verschil wordt de inzetmarge genoemd. In dit geval is de inzetmarge 3 euro. De inzetmarge van de bookmaker is de brutowinst van het bedrijf.

Incidentele spelers – het selecteren van de juiste bookmaker heeft nog steeds een financiële impact.

Als je maar een paar euro per week inzet, kun je zelfs geld besparen (of win bigger zoals we het graag noemen) door hun beste bookmaker te selecteren. Het loont altijd om je beste bookmaker te zoeken, wat voor soort sportgokker u ook bent.

10 euro per week wedden bij een bookmaker die een uitbetaling van 97% biedt versus wedden bij een bookmaker die 92% biedt, geeft de sportgokker 26 euro meer per jaar op enkelvoudige weddenschappen. Maar op meervoudige weddenschappen loopt dit al snel op tot meer dan 100 euro. Heel belangrijk vind je niet?

Serieuze gokkers – het vinden van de beste bookmaker betekent grote financiële winsten

 Voor alle sportgokkers die bijvoorbeeld 100 euro of meer per week inzetten, wordt het steeds belangrijker om bookmakers te selecteren met de beste odds (d.w.z. hoogste uitbetalingspercentages meer). betoptimizr kan dit niet genoeg benadrukken. Het volgende voorbeeld laat zien wat we bedoelen.

Conclusie: zorg ervoor dat je de online bookmakers vindt die de beste odds bieden

Bovenstaande voorbeelden laten zien dat je jezelf minimaal enkele honderden euro’s (of equivalent) per jaar kunt besparen door de bookmaker met de beste odds te selecteren.

Doe je eigen onderzoek …

Als je zelf onderzoek wilt doen, kun je onze gratis betoptimizr tool gebruiken om binnen 20 seconden te zien welke besparing je kunt realiseren op je voetbalweddenschappen door over te stappen naar de online bookmaker met de hoogste uitbetaling. Onze  gratis tool is and 100% 0nafhankelijk.